Μουσική Κάλυψη Εκδηλώσεων
H Premium Entertainment, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική περίοδο, προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της, εγγυημένα, στις φθηνότερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο μας. Έτσι μπορεί ο εκάστοτε πελάτης να κάνει μια πολύ επιτυχημένη και παράλληλα οικονομική εκδήλωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υστερεί στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η εταιρία μας παρέχει διάφορα πακέτα υπηρεσιών με διαφορετικά κόστη, έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας (σε φωτισμό, ειδικά εφέ, τέλειο ήχο), σε συνδυασμό πάντα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Μπορούμε να αναλάβουμε ένα παιδικό πάρτι, τα εγκαίνια του καταστήματός σας, μια βάπτιση ή μια γαμήλια εκδήλωση, σε ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει Dj, ηχητική κάλυψη και φωτιστική κάλυψη.

Κάθε εκδήλωση οργανώνεται διαφορετικά, ανάλογα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του πελάτη, γι’ αυτό υπάρχει και η διαφορά τιμής. Για παράδειγμα, ένας γάμος θα χρειαστεί κάποια ραντεβού με το ζευγάρι και θα πρέπει να γίνει επιλογή τραγουδιών και επεξεργασία. Γενικά, θα πρέπει να φτιάξουμε μαζί το «wedding plan» και άλλες πολλές λεπτομέρειες που δεν θα γίνουν, π.χ., σε ένα παιδικό πάρτι.

Σε όλες μας τις υπηρεσίες μπορεί να γίνει επαναπροσδιορισμός των συμφωνηθέντων, αναλόγως των τότε συνθηκών (π.χ. αν κάποιος χώρος εκδήλωσης έχει δικά του μηχανήματα τότε αφαιρείται από το ποσό το κόστος των μηχανημάτων μας).

Υπάρχουν παρά πολλά «πακέτα» υπηρεσιών που μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας, όπως πακέτα ηχητικής κάλυψης, πακέτα φωτισμού (που δίνουν μια άλλη, πολύ όμορφη νότα στην εκδήλωσή σας) και διάφορα πακέτα με ειδικά εφέ, έτσι ώστε να μείνει ευχαριστημένος μέχρι και ο τελευταίος καλεσμένος σας.

premium_group QR Code