Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστότοπού μας. Με την επίσκεψη και την χρήση του ιστότοπού μας σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους παρακάτω όρους χρήσης.

Στους όρους χρήσης περιλαμβάνεται το διαδραστικό κομμάτι μεταξύ μελών και ιστοτόπου καθώς και η λειτουργικότητά του. Δεν περιλαμβάνεται η πολιτική προστασίας απορρήτου. Για την πολιτική προστασίας απορρήτου, cookies και γενικά το GDPR μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Από εδώ και στο εξής για την αναφορά στον ιστότοπο Mylinks.gr μπορεί να χρησιμοποιούνται οι λέξεις «ιστοσελίδα», «σελίδα», «ιστότοπος» και «ιστοχώρος». Επίσης για την αναφορά σε επισκέπτες, μέλη, διαχειριστές και διεύθυνση της ιστοσελίδας, μπορεί να χρησιμοποιείται ο όρος «κοινότητα».

Δημιουργία λογαριασμού & χρήση

Κάθε μέλος έχει την δυνατότητα να δημιουργεί έναν λογαριασμό στο ιστότοπό μας. Αυτό σημαίνει οτί έχει αποδεχτεί τους όρους χρήσης μας και την πολιτική μας περι προστασίας απορρήτου.

Κάτω από αυτό τον λογαριασμό και το προσωπικό του url, το κάθε μέλος μπορεί να προσθέτει τα δικά του links πρός τους social λογαριασμούς του, ιστοσελίδες του, βίντεο κλπ. Η εμφάνιση αυτών των links είναι δημόσια σε όποιον έχει το αρχικό url του χρήστη. Να τονίσουμε οτι τα links αυτά δεν είναι κλειδωμένα αλλά δημόσια. Για αυτό τον λόγο πρέπει να αποφεύγονται links που οδηγούν σε προσωπικά και απόρρητα σημεία.

Links, φωτογραφίες και κείμενα που απαγορεύονται

Το εκάστοτε μέλος και μόνο αυτό, είναι υπεύθυνο για τα links που αναρτά. Απαγορευεται αυστηρά η κοινοποίηση links που οδηγούν σε οποιοδήποτε παραπέμπει σε παρανομία, πειρατεία, κακόβουλο λογισμικό, λαθρεμπόριο, βία, κακοποίηση ανθρώπων και ζώων, ρητορική μίσους, πορνογραφία, παιδική κακοποίηση, βλασφημία, προσβολή και γενικά οτιδήποτε είναι είναι ενάντια στο σύνταγμα, τους νόμους και τις ηθικές αξίες.

Οποιαδήποτε τέτοια links γίνονται αντιληπτά θα διαγράφονται άμεσα. Σε περίπτωση που οδηγούν σε ιστοτόπους που έχουν υλικο που υπάγονται σε κακουργηματική πράξη, ενδέχεται να ειδοποιείται και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Το κάθε μέλος ή απλός επισκέπτης ανακαλύψει οτί υπάρχει λογαριασμός που έχει τέτοια links, μπορεί να κάνει αναφορά, πατώντας το κουμπί "αναφορά" στο κάτω μέρος της σελίδας του χρήστη, ώστε να το ελέγξουμε.

Όροι χρήσης

Οι όροι χρήσης, προσπαθούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστοτόπου μας, των μελών μας και των επισκεπτών μας. Η μη τήρησή τους μπορεί να προκαλέσει διαγραφή περιεχομένου, μελών ή και μόνιμο αποκλεισμό μέλους.

Οι όροι χρήσης ενδέχεται να αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες για μεγαλύτερη διασφάλιση των υπηρεσιών μας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε με ενημερωτικό email αν είστε μέλος μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας. Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση ή διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.